Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 28 januari 2014

Tweede Kamerlid Kees Verhoeven opent campagne D66 Voorschoten

D66 Voorschoten trapt zaterdag 1 februari samen met Tweede Kamerlid Kees Verhoeven de campagne af met een gesprek met Voorschotenaren. Vanaf 13.30 uur lopen de Democraten in het centrum om nog eens goed te luisteren hoe het dorp nog mooier en beter kan worden.

D66 doet in Voorschoten bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart weer onafhankelijk mee. In hun programma richten zij zich op gezonde gemeentelijke financiƫn, betere service door de gemeente en duurzaamheid.

D66 gaat in gesprek met Voorschotenaren waarom zij graag in hun wijk en in het dorp wonen. Er is aandacht voor wat goed gaat en wat beter kan. Kees Verhoeven is sinds 2010 kamerlid voor D66. In de Kamer is Verhoeven onder andere woordvoerder op de thema’s handel en ondernemerschap en bouwen en wonen.