Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 30 april 2014

Campagne Europese verkiezingen: doe mee!

Met de mooie uitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen nog vers in ons geheugen, gaan we met veel enthousiasme door met de campagne voor de Europese Verkiezingen. We hebben u heel hard nodig om ook bij deze verkiezingen een goed resultaat te behalen. U kunt het verschil maken! In Voorschoten kunt u bijvoorbeeld meehelpen met flyeracties en posters plakken. We kunnen (ook dan) uw hulp goed gebruiken. Doet u mee? Neem dan contact op met campagnecoördinator Peter Paul Lippinkhof.

Ook ‘vanuit uw luie stoel’ kunt u ons helpen: plak de campagneposter uit de laatste Democraat op uw raam, doe mee op de diverse sociale media of zorg dat uw vrienden gaan stemmen. Op de webpagina nul-uren vrijwilliger staan nog veel meer voorbeelden. Doe mee en help D66 vooruit!