Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 mei 2014

Afdelingsvergadering uitgesteld

VVD, CDA en ONS Voorschoten hebben een coalitieakkoord getekend. Het coalitieakkoord met als motto ‘Vertrouwen in mensen, verbinden van krachten’ is terug te vinden op de website van de gemeente.

Het coalitieakkoord wordt tijdens een extra ingelaste Raadsvergadering op 14 mei besproken. Dan wordt ook de nieuwe wethouders geïnstalleerd. Helaas valt de Raadsvergadering samen met onze eigen ledenvergadering. Het a.i. bestuur stelt de ledenvergadering daarom uit en zal hiervoor binnenkort een nieuwe datum plannen.

Gisteravond heeft de D66 fractie zich over het coalitieakkoord gebogen. De fractie heeft aangegeven ook graag uw mening te horen over het gepresenteerde akkoord. Uw input en reactie kunt u geven bij fractievoorzitter Marco van der Meij.