Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 mei 2014

Bedankt voor het vertrouwen!

Onze boodschap van optimisme is overgekomen: Nederland heeft voor Europa gekozen en Voorschoten heeft voor Europa gekozen. Met 22 % van de stemmen is D66 in Voorschoten bij de Europese verkiezingen de grootse partij geworden!

Met de stem voor D66 geeft u gekozen voor kennis in plaats van koeien en verdraagzaamheid in plaats van haat. D66 werkt de komende jaren in Brussel aan een sterk Nederland in een sterk Europa. Bedankt voor het vertrouwen!

Doe je ook mee? Word dan lid! Waarom lid worden van D66? D66 heeft de financiële steun van leden en vrienden nodig om haar geluid te laten horen. Alleen dankzij onze vrienden en leden kan D66 opkomen voor de individuele vrijheid, goed onderwijs, een sterke economie en duurzame vernieuwing. Een open blik op Europa en de rest van de wereld. Politiek die niet door angst wordt geleid, maar gericht is op vertrouwen in mensen.