Steun ons en help Nederland vooruit

Esther Mieremet

Commissielid Mens & Samenleving

Wat is Voorschoten een mooi dorp. Het heeft eigenlijk alles. Mooi centrum, groene omgeving, recreatiemogelijkheden, fijne sportaccommodaties, leuke mensen en dat gelegen in de randstad, vlakbij de zee en nabij Leiden. Heel graag draag ik bij aan ons mooie dorp, aan de voorzieningen voor iedere bewoner en als lid van de commissie Mens en Samenleving hou ik me bezig met onder andere onderwijs, jeugdhulp, inburgeringstraject, sporten en schuldhulpverlening. Allemaal belangrijke onderwerpen die we binnen ons dorp in samenwerking met de regio goed moeten regelen. Daar draag ik graag mijn steentje aan mij.
In het dagelijks leven ben ik, naast moeder, actief als projectleider bij een organisatie die samenwerken tussen overheid en private partijen organiseert over onderwerpen rond digitalisering. Ik ben projectleider vanĀ veiliginternetten.nl, waarin we tips en tricks geven hoe je je veilig op het internet begeeft. Samenwerken staat daarin bovenaan en dat vind ik ook leuk in het werk binnen een commissie. Met verschillende invalshoeken, met verschillende ervaringen en vanuit verschillende achtergronden samen proberen ons dorp nog beter te maken.
Na jaren actief op onze hockeyclub te zijn geweest, vind ik het nu tijd om me op een andere manier in te zetten voor Voorschoten. Tips en punten van aandacht ontvang ik graag. Dus schroom niet om mij hierop aan te spreken in het dorp of te mailen.