Steun ons en help Nederland vooruit

Freddy Blommers

Lijstduwer, voormalig wethouder Voorschoten

50 jaar

Ik zet me graag in voor activiteiten voor en door de leden van D66. Samenwerking tussen de D66-afdelingen van Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg is voor mij een speerpunt. Openbaarheid van debat en besluitvorming, goed onderbouwde meningsvorming en democratische legitimatie vind ik interessant en belangrijk.”

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2002 (2 zetels), 2006 (1 zetel) en 2010 (7 zetels) was Freddy Blommers lijsttrekker in Voorschoten. Fractievoorzitter in de periode van 2002 tot 2010. In 2010 werd hij benoemd als Wethouder Ruimte, Wonen en Financiën in zijn portefeuille zaten onder andere Financiën, Ruimtelijke Ordening, Milieu, Accommodatiebeleid, Verkeer, RijnlandRoute, Stichting Voorschot, Woningbouw en -beleid, Groenstructuur en Grote projecten (Duivenvoordecorridor en Deltaplein). Tegenwoordig is Freddy namens D66 wethouder in Wassenaar.

Blommers: “De afdeling en fractie heeft in deze jaren zware tijden meegemaakt en overleefd door een samenwerking die slechts één periode stand heeft gehouden. Op de behaalde successen in deze periode ben ik onverminderd trots, maar ik ben ook blij dat de D66 afdeling in Voorschoten weer sterk en vitaal is.

Voormalig wethouder Ruimte, Wonen en Financiën. In de portefeuille zitten: Financiën, Ruimtelijke ordening, Accommodatiebeleid, Verkeersbeleid, RijnlandRoute, Groenstructuur en Woningbouw, Grote projecten: Centrumontwikkelingen en Deltaplein.

Meer van Freddy Blommers